‘Yucca en Libby onder streng toezicht van kat Sjakie’

Ingrid

De absolute baas bij ons in huis? Nee, dat zijn niet onze honden Yucca en Libby. Het is zonder twijfel Sjakie, onze kat. Onze huistiran houdt beide dames onder strenge controle en volgt al hun bewegingen. Yucca en Libby hebben zich er gelukkig bij neergelegd. Die strijd kunnen ze niet winnen en dat weten ze.

Yucca is het knuffelhondje van mijn zoon Maarten. Ze is als pup uit Polen gekomen en is een fantastisch hondje, dat altijd vrolijk is. Inmiddels is ze al twaalf jaar oud, maar zelfs op haar oude dag speelt ze nog enthousiast met een balletje. Ook wandelt ze nog altijd met ons mee, al gaat het soms wel een tandje langzamer.

Voor windhond Libby is het leven hier in Nederland een feest. Het is echt de hemel, vergeleken met de Spaanse hel waarin ze tweeënhalf jaar heeft geleefd en waaruit wij haar hebben gehad. Op het strand is ze helemaal in haar element. Ze vliegt met wel zestig kilometer per uur over het zand en is een waanzinnig blij ei.

Na een strandwandeling liggen beide dames vaak uitgeput in de auto. Wetende dat ze thuis weer onder streng toezicht van Sjakie komen te staan…

Ingrid Schouten

hypoallergeen hondenvoer

Alaska River

Hypoallergeen graanvrij hondenvoer met zalm, haring, kip, groente en fruit. Geschikt voor alle volwassen honden.

Bestel nu
Hypoallergeen hondenvoer

Island Farm

Hypoallergeen graanvrij hondenvoer met eend, kalkoen, wild, groente en fruit. Geschikt voor alle volwassen honden.

Bestel nu

Junior Valley

Hypoallergeen graanvrij hondenvoer voor pups. Met vijf soorten vis, kip, groente en fruit. Geschikt voor honden van 1-12 maanden van alle rassen.

Bestel nu
Hypoaalergeen hondenvoer

Wild Forest

Hypoallergeen graanvrij hondenvoer met wild, lamsvlees, groente en fruit. Geschikt voor alle volwassen honden.

Bestel nu