‘Teckel Mip is een echte knuffelkont’

mip

Mijn teckeltje Mip is een heel blij en ondeugend hondje met heel erg veel energie. Ze rent heel graag mee met de grote honden in het bos en wandelt lekker een uur met ons mee. Ook trekt ze heel graag baantjes in de sloot, plas of in de zee. Maar Mip kan ook heerlijk uren liggen slapen onder een dekentje op de bank. Het is dan ook een echte knuffelkont.

Regelmatig neem ik Mip mee naar het werk. Ze ligt dan prins(es)heerlijk in een grote zitzak te slapen of verwelkomt de klanten met een kwispelend staartje. Een goede binnenkomer!

Toen Mip nog maar vier maandjes oud was, heeft ze de parasiet Giardia opgelopen. Ze had hier zoveel last van dat haar darmwanden aangetast zijn en ze alleen nog maar hypoallergeen voer kon verdragen. Het voer van Wolf’s Mountain is hypoallergeen en Mip vindt het heerlijk. Sinds ze dit voer krijgt, heeft ze geen last meer van haar darmen en haar vacht glimt er prachtig van!

Ik ben echt heel happy met mijn kleine gekke teckel. Ze maakt me elke dag aan het lachen met bijvoorbeeld een hysterische geeuw of het rollen op de bank als ik haar mee wil nemen naar buiten. Ik kan me geen leven meer voorstellen zonder zo’n lief blij hondje in huis! ♥️

Renée de Heer

Hypoaalergeen hondenvoer

Wild Forest

Hypoallergeen graanvrij hondenvoer met wild, lamsvlees, groente en fruit. Geschikt voor alle volwassen honden.

Bestel nu
Hypoallergeen hondenvoer

Island Farm

Hypoallergeen graanvrij hondenvoer met eend, kalkoen, wild, groente en fruit. Geschikt voor alle volwassen honden.

Bestel nu

Junior Valley

Hypoallergeen graanvrij hondenvoer voor pups. Met vijf soorten vis, kip, groente en fruit. Geschikt voor honden van 1-12 maanden van alle rassen.

Bestel nu
hypoallergeen hondenvoer

Alaska River

Hypoallergeen graanvrij hondenvoer met zalm, haring, kip, groente en fruit. Geschikt voor alle volwassen honden.

Bestel nu