‘Scotti vult de leegte in’

scotti

Leeg. Dat was het, nadat we in december 2018 onze Schotse Collies moesten laten inslapen. Na 25 jaar honden te hebben gehad, was het ineens zó stil in huis. We zaten allebei in zak en as. Totdat een vriendin ons tipte om de website van MyMartin te bezoeken.

MyMartin is een stichting die in alle Europese landen actief is en adoptiehonden uit Moskou haalt. Deze honden, vaak zwervers, worden heel goed gesocialiseerd. Ze worden gesteriliseerd of gecastreerd en gevaccineerd. Je krijgt een paspoort waar alles in klopt.

Wij vielen voor Scotti. En hij, na even aftasten, ook voor ons. Scotti voelde al snel aan dat hij op een prima plekje was gearriveerd. Dat hij niet alleen letterlijk, maar ook figuurlijk een warme mand had gekregen.

Zeker nadat hij op advies van Michel en Marian van Aelst Wolf’s Mountain ging eten, ging onze ‘Russische zwerver’ met stappen vooruit. Zijn haar viel niet meer uit en begon zelfs te glimmen. Zijn ontlasting werd zoals het hoort. Zelfs zijn manier van lopen verbeterde. De dierenarts in Nederland had gewaarschuwd dat hij waarschijnlijk iets mankeerde aan zijn achterpoten. Niks meer van te merken.

Scotti is een dolgelukkige hond met dolgelukkige baasjes. De perfecte invulling voor onze leegte!

Anne de Jager en Ruud Vonk

Scotti eet Wolf’s Mountain Island Farm en Wild Forest

proefpakket

Proefpakket

Het proefpakket van is dé manier om Wolf's Mountain te proberen!

Bestel nu
Hypoaalergeen hondenvoer

Wild Forest

Hypoallergeen graanvrij hondenvoer met wild, lamsvlees, groente en fruit. Geschikt voor alle volwassen honden.

Bestel nu

Junior Valley

Hypoallergeen graanvrij hondenvoer voor pups. Met vijf soorten vis, kip, groente en fruit. Geschikt voor honden van 1-12 maanden van alle rassen.

Bestel nu
Hypoallergeen hondenvoer

Island Farm

Hypoallergeen graanvrij hondenvoer met eend, kalkoen, wild, groente en fruit. Geschikt voor alle volwassen honden.

Bestel nu