‘Rocky en Guusje zijn vrienden met iedereen’

20200608_180443

Een grote lobbes van maar liefst 74 kilo, die soms dacht dat hij een chihuahua was. Dat was onze eerste hond Max, een Duitse dog en echt een enorme lieverd. Helaas werd Max nog geen 7 jaar, omdat hij van het ene op het andere moment niet meer kon lopen. Hij bleek een aangeboren vernauwing in zijn nekwervels te hebben, die hem helaas dus fataal is geworden.

 

Jarenlang is Max nog vriendjes geweest met Tommy. Dit was het hondje van mijn moeder, dat we in huis hebben genomen nadat mijn moeder plotseling overleed. Max en Tommy gingen heel goed samen. Niet zo gek ook, want ons boomertje Tommy was echt een schatje. Al had hij wel een gebruiksaanwijzing, maar gelukkig kenden we die na verloop van tijd. Tommy werd 14 jaar.

 

Daarna hebben we een half jaar geen hond gehad. Dat was niets voor ons. We misten iets. Dus besloten we om weer een hondje te nemen. Een puppy. Maar ja, wat is nu één puppy? Het werden er dus twee: Rocky (shih-tzu) en Guusje (boomertje). Beide zijn heel lief en erg nieuwsgierig, al hebben ze wel allebei hun eigen karaktertje. Ze zijn nu bijna 2 jaar en vrienden met iedereen. We hebben dus erg veel plezier en gezelligheid van beide hondjes!

Greet Ista

proefpakket

Proefpakket

Het proefpakket van is dé manier om Wolf's Mountain te proberen!

Bestel nu

Junior Valley

Hypoallergeen graanvrij hondenvoer voor pups. Met vijf soorten vis, kip, groente en fruit. Geschikt voor honden van 1-12 maanden van alle rassen.

Bestel nu
Hypoallergeen hondenvoer

Island Farm

Hypoallergeen graanvrij hondenvoer met eend, kalkoen, wild, groente en fruit. Geschikt voor alle volwassen honden.

Bestel nu
Hypoaalergeen hondenvoer

Wild Forest

Hypoallergeen graanvrij hondenvoer met wild, lamsvlees, groente en fruit. Geschikt voor alle volwassen honden.

Bestel nu