‘Gijs heeft al een aardig deel van Europa besnuffeld’

DSC_0038

Gijsbert Olivier van Rampensteijn (roepnaam: Gijs) is de derde Flatcoated Retriever die bij ons woont. Gijs is een hele blije en energieke hond en een nazaat van Luna, de hond van Marian en Michel van Aelst.

Gijs is helemaal in zijn element als hij buiten kan ravotten, rennen en zwemmen. ’s Avonds kan hij eindeloos lang in alle bosjes en perkjes snuffelen op zoek naar… (Nee, ik wil het liever niet weten.) Gijs kan vertellen wat hij wil, door te brommen of te blaffen. Bijvoorbeeld als hij zijn waterbak leeg geslobberd heeft en de helft daarvan op de keukenvloer is terecht gekomen. Of als hij wat lekkers wil uit de keukenla…

Als het even kan, reist Gijs met ons mee. Daarom heeft hij al een aardig deel van Europa gezien én besnuffeld. De sneeuw en de bergbeken in Oostenrijk vindt hij helemaal geweldig. Maar ook spelen in de polder samen met zijn moeder Luna, zus Indy en nichtje Evy staat hoog op zijn lijstje met favoriete bezigheden. Als we vertellen dat zij eraan komen, gaat Gijs – geloof het of niet – voor het raam, met z’n kop op de verwarming, liggen wachten totdat de witte auto van Marian er is.

Fan van kroelen is Gijs niet, maar hij kan heerlijk languit op de bank met zijn poten in de lucht uitrusten van zijn drukke hondenleven. Gijs is mijn grootste vriend!

Pieter Förrer

Hypoallergeen hondenvoer

Island Farm

Hypoallergeen graanvrij hondenvoer met eend, kalkoen, wild, groente en fruit. Geschikt voor alle volwassen honden.

Bestel nu
proefpakket

Proefpakket

Het proefpakket van is dé manier om Wolf's Mountain te proberen!

Bestel nu
Hypoaalergeen hondenvoer

Wild Forest

Hypoallergeen graanvrij hondenvoer met wild, lamsvlees, groente en fruit. Geschikt voor alle volwassen honden.

Bestel nu

Junior Valley

Hypoallergeen graanvrij hondenvoer voor pups. Met vijf soorten vis, kip, groente en fruit. Geschikt voor honden van 1-12 maanden van alle rassen.

Bestel nu