‘Cooper: zwarte held op witte sok’

foto cooper

Na veel nadenken, praten en informatie inwinnen besloten mijn man en ik om ons gezin, met onze twee jongens, uit te breiden met een hond. In april 2017 kwam ons nieuwe gezinslid erbij: een zwarte labradoodle van acht weken jong. Zijn naam: Cooper!

Onze schattige nieuwe vriend had naast een witte borst ook een wit voorpotje. Iets wat nog altijd garant staat voor een opmerking van andere wandelaars. Zelfs op vakantie in Frankrijk zeggen mensen iets over Cooper en zijn ‘patte blanche’. Dat blijft ontzettend leuk.

We hebben enorm geboft met Cooper. Natuurlijk had hij als pup zijn streken, maar al snel ontwikkelde hij zich tot een nieuwsgierige hond, die vriendelijk is naar mens en hond. De goedheid zelve. Inmiddels weet hij wie of welke hond hij vrolijk kan begroeten. Is een andere hond onbekend, dan kan hij er ook makkelijk eerst met een grote boog omheen lopen. In dat opzicht is hij soms onze grote zwarte held op één witte sok. Maar wanneer je zomaar in de tuin komt of durft aan te bellen, dan laat hij wel even goed horen wie er woont.

We houden ervan om er samen met Cooper op uit te gaan. Met grote regelmaat lopen we in de Zuidpolder in Barendrecht, maar ook het bos en strand vinden we heerlijk. Kortom: Cooper is een fijne toevoeging aan ons gezin. Voor de kinderen betekent het naast plezier ook leren zorgen en verantwoordelijkheid nemen. Maar bovenal is Cooper een grote en onvoorwaardelijke vriend voor ons allemaal. Ik wens iedereen met een hond dezelfde fijne ervaring als wij tot nu toe hebben!

Irene Alma

proefpakket

Proefpakket

Het proefpakket van is dé manier om Wolf's Mountain te proberen!

Bestel nu
Hypoallergeen hondenvoer

Island Farm

Hypoallergeen graanvrij hondenvoer met eend, kalkoen, wild, groente en fruit. Geschikt voor alle volwassen honden.

Bestel nu
hypoallergeen hondenvoer

Alaska River

Hypoallergeen graanvrij hondenvoer met zalm, haring, kip, groente en fruit. Geschikt voor alle volwassen honden.

Bestel nu
Hypoaalergeen hondenvoer

Wild Forest

Hypoallergeen graanvrij hondenvoer met wild, lamsvlees, groente en fruit. Geschikt voor alle volwassen honden.

Bestel nu