‘Heerlijke minivakantie in de Biesbosch met Buck’

Buck

Veel, heel veel mooie herinneringen hebben we aan onze hond Buck. Een van de mooiste is een mini-kanovakantie in de Biesbosch.

Het was goed weer en mijn zoon was maandag vrij. Dus pakten we onze kampeerspullen, namen we eten mee en huurden we een kano ik Werkendam. Met z’n drieën stapten we in de kano, op weg naar camping Biesbosch Hoeve op de Vischplaat. Buck was toen nog maar zes maanden oud en keek eerst nog vertwijfeld om zich heen. Wat is dit nou? Maar daarna ging hij lekker rustig liggen slapen in de kano.

’s Avonds sliep hij voor het eerst in de tent bij mij zoon. Het matje met slaapzak leek hem een meer dan comfortabele slaapplek. Maar helaas, Buck moest toch echt op zijn eigen dekentje. Hoewel… Toen ik ’s nachts ging kijken, had Buck toch weer een plekje op het matje veroverd.

Na een lekker ontbijt en rondje lopen over het eiland was het weer tijd om terug te varen. Het werd een barre overtocht, want het waaide inmiddels flink… Een spannend stukje peddelen dus, maar na een paar uur waren we weer veilig aan land. Een heerlijke ervaring! En super mooi om dit met mijn zoon én hond te kunnen doen.

Na deze minivakantie hebben we inmiddels nog veel meer vakanties met Buck mogen beleven, onder andere in de Dolomieten. En we hopen nog heel veel nieuwe herinneringen aan onze lange lijst te kunnen toevoegen!

Marieke van de Blaak

proefpakket

Proefpakket

Het proefpakket van is dé manier om Wolf's Mountain te proberen!

Bestel nu
hypoallergeen hondenvoer

Alaska River

Hypoallergeen graanvrij hondenvoer met zalm, haring, kip, groente en fruit. Geschikt voor alle volwassen honden.

Bestel nu

Junior Valley

Hypoallergeen graanvrij hondenvoer voor pups. Met vijf soorten vis, kip, groente en fruit. Geschikt voor honden van 1-12 maanden van alle rassen.

Bestel nu
Hypoallergeen hondenvoer

Island Farm

Hypoallergeen graanvrij hondenvoer met eend, kalkoen, wild, groente en fruit. Geschikt voor alle volwassen honden.

Bestel nu