‘Belle geschenk uit de hemel op emotionele dag’

Vita

Een jaar of tien geleden maakten wij kennis met de Australian labradoodles Stan en Sinatra. Een ‘anti-allergisch’ hondenras wat niet verhaart. Wij kozen er voor om bij diezelfde fokker naar een kijk- en knuffeldag te gaan, waar doodles in verschillende maten, kleuren en vachten aanwezig waren. Toen waren we helemáál verkocht. We lieten ons op de wachtlijst zetten. Wat zouden we kiezen…?

Toen werd het 29 september 2011. Een moeilijke en emotionele dag, want die dag overleed mijn schoonvader. Maar, achteraf, kreeg de dag ook een positief tintje. Want op diezelfde avond kregen we een mail van de fokker waar we waren wezen kijken. In de mail stond:

“Voor Belle, pupje van Jippee x Louis Vuitton, caramelkleurig, zwart neusje, curly fleece vachtje, superlief, geboren 30-07-2011, zoeken wij een nieuw baasje. Dochter van het gezin blijkt echt panisch voor de pup te zijn en wil de woonkamer, waar de pup is al 4 dagen lang niet meer binnen komen. Wat ze ook proberen. Zo vrolijk als ze was, zo angstig en verdrietig is ze nu. Al is Belle heel erg lief en vrolijk en knuffelaar en helemaal niet bijterig!”

Ondanks de emotionele en moeilijke situatie waarin we zaten, besloten we te reageren. En jawel, we waren de eerste én kwamen in aanmerking voor haar. We wisten het zeker: Belle was voor ons bestemd. Het heeft gewoon zo moeten zijn. Wij hebben haar Vita genoemd, wat ‘leven’ betekent. Dat leek ons wel toepasselijk.

We hebben het enorm getroffen, want Vita is echt een geschenk uit de hemel. We zijn ontzettend blij met onze trouwe ‘hondgenoot’!

Heleen Rosmolen

proefpakket

Proefpakket

Het proefpakket van is dé manier om Wolf's Mountain te proberen!

Bestel nu
hypoallergeen hondenvoer

Alaska River

Hypoallergeen graanvrij hondenvoer met zalm, haring, kip, groente en fruit. Geschikt voor alle volwassen honden.

Bestel nu

Junior Valley

Hypoallergeen graanvrij hondenvoer voor pups. Met vijf soorten vis, kip, groente en fruit. Geschikt voor honden van 1-12 maanden van alle rassen.

Bestel nu
Hypoaalergeen hondenvoer

Wild Forest

Hypoallergeen graanvrij hondenvoer met wild, lamsvlees, groente en fruit. Geschikt voor alle volwassen honden.

Bestel nu