Skip to content
+31 6 10 27 16 63 Voor 15:00 uur besteld, morgen in huis Gratis bezorging vanaf €49,95 Exclusieve leverancier Wolf’s Mountain in Nederland

Reviews

Lees hier de reviews van onze klanten over het hondenvoer en de service van Wolf’s Mountain. Uiteraard ontvangen we ook graag jouw mening. Je kunt jouw review onderaan deze pagina achterlaten!

Schrijf een review

4.9
4,9 rating

4.9 out of 5 stars (based on 18 reviews)
Excellent94%
Zeer goed6%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Zeer slecht0%

Fantastisch voer

5,0 rating

19 januari, 2021

Op het moment dat we voor Mila voer uit moesten zoeken waren we vooral naar voer waar ze snel van zou aansterken, zo natuurlijk mogelijk en wat het beste zou passen bij haar leeftijd. Wij kwamen toen uit bij Wolfs mountain Junior, Mila was er direct weg van en at haar bak graag helemaal leeg. Inmiddels is ze mooi op gewicht en smikkelt ze er nog elke dag van!

Desire Post

Blij mee!

5,0 rating

12 november, 2020

Mijn bordercollie pup had qua eten wat startproblemen.
At het niet helemaal op of ze spuugde het er weer uit.
Omdat ze ook niet genoeg aankwam zijn we op zoek gegaan naar beter voer en hebben dat gevonden in Wolf’s Mountain.
Ze eet nu met veel plezier haar bakje leeg en spuugt niet meer en komt geleidelijk aan steeds meer bij in gewicht. Wij veranderen niet meer.

Annemarie de Leeuw

Glanzende vacht en mooi op gewicht

5,0 rating

3 november, 2020

Bij onze grote munsterlander doet de schildklier het niet meer. Hierdoor was de vacht dof en eerder grijs dan zwart. Ook zag ze er wat opgeblazen uit. Nadat we over zijn gegaan op Wolf’s Mountain Island Farm heeft ze weer een glanzende vacht en is ze prachtig op gewicht. De brokken zijn hard, waardoor ze ook moeite moet doen voor haar maaltijd. Wij zijn fan 😊

Angelique de Jonge

Geweldig voer

5,0 rating

21 oktober, 2020

Sinds we dit voer geven zitten onze honden letterlijk en figuurlijk beter in hun vel. Op de eerste plaats eten ze het graag.
Hun vachten zijn verbeterd en hun algemene conditie is prima.

Liesbeth De Meester

Prima voer

5,0 rating

19 september, 2020

Prima voer voor onze labrador Skye!

Janneke

Lang gezocht en eindelijk topvoer gevonden waarmee ik het eens ben.

5,0 rating

5 augustus, 2020

Mijn jongste labrador 2 1/2 jaar heeft Island farm, Alaska river en gaat straks over op wild Forest. Dit ter afwisseling. Dit om de 2 maanden. Zij eet het graag , bak is zo leeg, prima ontlasting, glimt en glanst en is zeer actief. Nooit eerder gehad bij ander voer. De oudste labrador 12 jaar en teckel 13 jaar gebruiken ander voer van de zelfde firma , bon appetite, kip light. Dit vanwege lage vetgehalte ivm met hun lever. Ook supergoed voer, eten het graag , goede ontlasting en zijn levendig en glanzen beiden. Oude lab speelt nog steeds met de jonge labrador.

Rens dirk Brugman

Eindelijk DE brok gevonden voor mijn honden

5,0 rating

14 juli, 2020

Volgens mij hebben mijn honden bijna alle brokken geprobeerd in 13,5 jaar, maar eindelijk vinden ze een brok lekker, en ze doen het er goed op, weinig en goede ontlasting, geen stinkende windjes meer, en ook vinden ze alle smaken lekker!
Mijn ene hond is al 13,5 jaar oud en altijd heel kieskeurig geweest met eten tot nu dus;-)
En mijn maltezer is heel gevoelig met granen en rund, dus nu krijgt ze dit voer en dat gaat goed.

paula van den Herik

Geen vacht problemen meer

5,0 rating

27 juni, 2020

Sinds onze Labrador Noor is overgestapt naar Island Farm voer zijn haar huid problemen een stuk minder geworden, haar vacht heeft ook meer glans gekregen, wij zijn heel tevreden!

Susan

Vrolijke, energieke Doodle

5,0 rating

24 juni, 2020

Onze Labradoodle Guus is (was) een slechte eter. We hadden al van alles geprobeerd. Door het vele wisselen van voer kreeg hij uitslag op zijn buik. We zijn nu overgestapt op Wolf’s Mountain. Hij eet goed en de uitslag is weg. We zijn hier erg blij mee! Voor ons geen ander voer meer. Ik kan het iedereen aanraden om dit voer uit te proberen.

Judith Bouman

Smaakvol

5,0 rating

22 juni, 2020

Onze twee Flatcoated Retrievers Wybe en Jelle hebben geen voorkeur voor een smaak. Ze vinden alle smaken van Wolfs Mountain heerlijk!

Karin ista- proos

Heerlijke brokken👍🏻

5,0 rating

20 juni, 2020

Ik heb een 8 jarige ruwharige teckel en hij heet Merlijn. Het is een reu en zeer kieskeurig wat eten betreft. Sinds hij de brokken van Wolf’s Mountain eet wil hij niets anders meer. Ook heeft hij een schitterende vacht en een gezond gebit.
Ik raad de brokken zeker aan😀👍🏻

Marianne

Poepgoed!

5,0 rating

20 juni, 2020

Vanaf zijn eerste dag bij mij heeft Guus (welsh terriër) last gehad van slappe ontlasting. Dierenarts, antibioticakuren, veendrenkstof, probiotica, hypoallergeenvoer… het probleem bleef. Daarnaast was het voor mij ook geen pretje om tijdens de wandelingen de boel te moeten opruimen, laat staan bij de ongelukjes in huis.
Na anderhalve dag Islandfarmbrokjes veranderde de structuur al en na drie dagen was ik om en overtuigd.
Guus vindt ze heerlijk en ze zijn ook handig als beloningsbrokjes.

Lia van Dun-Kouwenberg

Volop energie voor de jachttraining

5,0 rating

18 juni, 2020

Ik geef mijn hond Island Farm. Ben super tevreden hierover. Ik doe jachttraining met mijn hond. Ze heeft door deze voeding voldoende energie en een volle glanzende vacht. Ze eet het graag.

Margreet van Belle

Een vrolijke en gezonde hond

5,0 rating

16 juni, 2020

Onze hond Saartje doet het super op wolf’s mountain. We zijn nu 3 maanden op dit voer en ik merk echt verschil eerst een zeer droge huid met schilfers maar nu heeft ze een prachtige glimmende vacht en is heel vrolijk!

Diane van der Burght

Geweldig voer!

5,0 rating

10 juni, 2020

Mijn Noor zit al jaren op dit heerlijke voer. Ze doet het er super op. Ze glanst prachtig en zit altijd vol energie. Als Noor haar eten krijg knipper ik twee keer met mijn ogen en is haar bak leeg. Geweldig voer!

Timo van Driel

Mip heeft nu een glimmende vacht

5,0 rating

9 juni, 2020

Ik gebruik al een tijdje dit voer voor mijn teckel Mip. Door een parasiet die ze opgelopen heeft toen ze pup was heeft ze schade aan de darmwand opgelopen. Hierdoor kan ze bijna geen eiwitten verdragen. Sinds ze op dit voer zit heeft ze nergens meer last van. Ze vind het heerlijk en haar vacht glimt er ook nog prachtig van!!

Renee de Heer

Fors minder darmproblemen

5,0 rating

6 juni, 2020

Onze vorige hond, Flatcoated Retriever Cooper, had altijd problemen met zijn darmen. We hadden al van alles geprobeerd qua voer maar hij was voor veel voer overgevoelig. Vanaf het moment dat hij overstapte op Wolf’s Mountain Alaska River werden de problemen fors minder. Daarnaast zag hij er voor een 12-jarige hond erg goed uit met een mooie glimmende vacht. Onze andere hond Gijs (9 )geven we nog steeds Wolf’s Mountain,; hij krijgt Wild Forest. Ook zijn vacht glanst en hij heeft energie voor 10!

Marjo

Een grote, sterke, gezonde, vitale, vrolijk hond geworden mede dankzij Wolf’s Mountain.

4,0 rating

2 juni, 2020

Toen onze pup (boxer) ongeveer 8 maanden oud was zijn we overgegaan op het voer van Wolf’s Mountain. Onze pup worstelde te vaak met zijn ontlasting. Michel adviseerde mij over te gaan op Wolf’s Mountain smaak Alaska. De smaak Alaska omdat onze pup nog in de groei was. Na een paar dagen merkten we al groot verschil; de ontlasting was weer prima. Inmiddels is onze hond 1 jaar en 8 maanden oud en in de tussentijd overgestapt op de smaak Island farm. Hij wil nu geen Alaska meer en alleen nog maar Island Farm. Hij is inmiddels een grote, sterke, gezonde, vitale, vrolijk hond geworden mede dankzij Wolf’s Mountain.

M. Oudshoorn

Voeg een review toe












Wild Forest

Hypoallergeen graanvrij hondenvoer met wild, lamsvlees, groente en fruit. Geschikt voor alle volwassen honden.

Bestel nu

Junior Valley

Hypoallergeen graanvrij hondenvoer voor pups. Met vijf soorten vis, kip, groente en fruit. Geschikt voor honden van 1-12 maanden van alle rassen.

Bestel nu

Island Farm

Hypoallergeen graanvrij hondenvoer met eend, kalkoen, wild, groente en fruit. Geschikt voor alle volwassen honden.

Bestel nu

Alaska River

Hypoallergeen graanvrij hondenvoer met zalm, haring, kip, groente en fruit. Geschikt voor alle volwassen honden.

Bestel nu

Wij maken gebruik van cookies.

Deze website maakt gebruik van cookies. Sommige cookies zijn noodzakelijk om de website goed te doen functioneren en kan je niet weigeren als je deze site wil bezoeken. Andere cookies gebruiken we voor analysedoeleinden. Deze kan je weigeren indien je dit wenst.