Hallo hondenliefhebber!

Wij zijn Marian en Michel van Aelst. Dierenliefhebbers. Maar vooral: hondenliefhebbers. Net als jij. In onderstaande video en tekst stellen we ons graag aan je voor!

Samen met onze kinderen zorgen we met heel veel liefde voor onze drie Flatcoated Retrievers Luna, Indy en Evy. Nadat we eerder een Airedale Terrier, Deense Doggen, Berner Sennens en een Weimaraner als onze trouwe vrienden hadden, werden we in 2007 verliefd op de Flatcoated Retrievers. Zó verliefd dat we besloten om te gaan fokken. Inmiddels hebben we vier nestjes gehad, waarbij we uit twee nestjes een pup hebben aangehouden. En dus hebben we nu drie generaties flatcoats in huis, in de leeftijden van 13 jaar, 9 jaar en 5 jaar. Met Evy, onze jongste telg, volgt Marian ook jachttrainingen. Hoe mooi is dat!

40 jaar ervaring in diervoerderbranche

Daarnaast zijn we dit jaar 40 jaar werkzaam in de diervoederbranche. Dat doen we nog altijd met veel plezier, maar na zoveel jaar ervaring zijn we inmiddels wel een beetje klaar met de gevestigde merken hondenvoer. Die merken blijven volgens ons steken in de traditionele manier van hondenvoer maken, met onder andere het gebruik van granen, gluten, slecht verteerbare vetten en veel orgaanvlees.

Ook het steeds populairder wordende voeren van rauw vlees was voor ons geen optie. De meeste producenten van dit soort hondenvoer gebruiken veel orgaanvlees, dat veel hormonen kan bevatten. Bij het voeren van rauw vlees bestaat bij zowel hond als baas kans op infecties.

Direct enthousiast over Wolf’s Mountain

In onze zoektocht naar opties die beter bij onze filosofie aansluiten, kwamen we in contact met de makers van Wolf’s Mountain. We werden direct enthousiast over de passie waarmee deze mensen hondenvoer maken. Op een zo natuurlijk mogelijke manier, uitgaande van wat de wolf, de voorouder van onze huishond, in de natuur nodig had. Dit wordt aangevuld met de juiste vitamines en mineralen. De productie wordt gedaan met een revolutionaire machine, waarin de grondstoffen hun natuurlijke eigenschappen behouden en waarbij het productieproces zo kort mogelijk is. Het resultaat: een zeer vleesrijk hondenvoer, met weinig koolhydraten.

Onze honden fitter en gezonder

Nadat wij onze eigen Flatcoated Retrievers drie maanden lang Wolf’s Mountain voer hadden gegeven, werden we nog veel enthousiaster. Hun ontlasting verbeterde al binnen drie dagen, hun vacht binnen een maand. Daarnaast zaten onze honden zichtbaar steeds beter in hun vel en werden ze nog vitaler en actiever. We waren definitief verkocht, net als zo’n duizend andere hondeneigenaren die inmiddels Wolf’s Mountain voeren aan hun hond. Gezond hondenvoer voor hondenliefhebbers, dat is waar we voor staan.

Gunt u uw trouwe viervoeter ook het beste wat de natuur te bieden heeft? Treed dan ook toe tot de wereld van Wolf’s Mountain!

Persoonlijk advies

Heb je vragen over de filosofie en/of de producten van Wolf’s Mountain? We geven je graag persoonlijk advies, zoals we al 40 jaar bij al onze klanten doen.

Je kunt op verschillende manieren contact met ons opnemen. We hopen dat jouw hond net zoveel plezier gaat beleven aan de producten van Wolf’s Mountain als onze honden!

Marian en Michel van Aelst