Wolf’s Mountain dogblogs: dit kun je van ons verwachten

dog-viszla-close

Hallo hondenliefhebbers,

 

We heten jullie van harte welkom op de website van Wolf’s Mountain! Leuk dat je de moeite hebt genomen om ons eerste dogblog te lezen.

 

Waarom wij deze dogblogs schrijven? Simpel: om jou, de consument, te helpen bij de keuzes voor een gezond leven van jouw hond. Wees dan ook niet bang voor commerciële verkooppraatjes over Wolf’s Mountain. Nee, op deze plek hebben we het over belangrijke en interessante onderwerpen waar je écht iets aan hebt bij de verzorging van jouw vrolijke maatje. Zo praten we je bijvoorbeeld regelmatig bij over de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van voeding, maar zullen we ook tips geven over verzorging of leuke activiteiten met jouw hond.

 

Ervaren specialisten
Zoals je op deze pagina kunt lezen, zijn Marian en Michael van Aelst de drijvende krachten achter Wolf’s Mountain. Wij hebben ruim 35 jaar ervaring binnen de dierenvoedingsbranche en mogen ons dan ook specialisten noemen. Onze kennis en ervaring zetten we maar al te graag in voor deze blogs. Je kunt er dus van uit gaan dat er hier geen leugens worden verteld. Dat wij van Wolf’s Mountain het vertrouwen hebben gekregen om als enige in Nederland dit mooie merk te verkopen, is wat dat betreft ook veelzeggend.

 

Community van hondenliefhebbers
We hopen dat we met onze dogblogs de juiste snaar raken en jou kunnen informeren over de onderwerpen waar jij als hondenbezitter echt iets aan hebt. Heb je zelf ideeën over een onderwerp dat interessant kan zijn voor meerdere hondeneigenaren? Laat het ons vooral weten, zodat we op de die behoefte kunnen inspelen. Zo creëren we samen een community van hondenliefhebbers die het allerbeste willen voor hun trouwe viervoeter. En die elkaar daar bij helpen.

 

Uiteraard kun je ook altijd bij ons terecht voor vragen en advies over Wolf’s Mountain en de verzorging van jouw hond. We helpen je graag!

 

Wil je geen enkele dogblog missen? Meld je dan aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief! Te vinden onderaan de homepage!

hypoallergeen hondenvoer

Alaska River

Hypoallergeen graanvrij hondenvoer met zalm, haring, kip, groente en fruit. Geschikt voor alle volwassen honden.

Bestel nu
Hypoallergeen hondenvoer

Island Farm

Hypoallergeen graanvrij hondenvoer met eend, kalkoen, wild, groente en fruit. Geschikt voor alle volwassen honden.

Bestel nu
proefpakket

Proefpakket

Het proefpakket van is dé manier om Wolf's Mountain te proberen!

Bestel nu
Hypoaalergeen hondenvoer

Wild Forest

Hypoallergeen graanvrij hondenvoer met wild, lamsvlees, groente en fruit. Geschikt voor alle volwassen honden.

Bestel nu